info@webdesignrotterdam.nl

Reviews

Webdesign Rotterdam heeft veel tevreden klanten, sommigen van deze waren zo aardig hun ervaring te delen.
 
Nadat we onze klanten in de winkel steeds verder terug zagen lopen, besloten we dat het misschien een goed idee zou zijn om onze producten ook online te gaan verkopen. Webdesign Rotterdam heeft ons geholpen met een duidelijke webshop, waardoor onze omzet al snel weer steeg. Dankzij de webshop zien we uiteindelijk zelfs weer meer mensen in onze gewone winkel verschijnen!
Patty Vermeer, Rotterdam

Jaren geleden hebben we onze eerste website zelf opgezet, met behulp van wat handige kennissen. We kwamen er echter achter dat deze niet meer voldeed aan de eisen van deze tijd. In een verhelderend gesprek heeft Webdesign Rotterdam duidelijk gemaakt hoe we deze konden upgraden naar een modern ontwerp met veel meer functionaliteit. Een prettige samenwerking en snelle oplevering voor een keurige prijs, helemaal top!
Hans van Bennekom, Almere

Een mooie website is één ding, maar dan moet je natuurlijk wel gevonden worden en dat was bij onze website nu juist het probleem. De vorige ontwerper had er een heel visueel spektakel van gemaakt, maar op een of andere manier konden onze klanten ons niet vinden in Google. Met behulp van Webdesign Rotterdam zijn we tot een ontwerp gekomen dat aantrekkelijk is voor het oog, maar ook een stuk vriendelijker voor de zoekmachines.
John Dennekamp, Deventer

Omdat we zelf ook wel enige kennis in huis hebben wilden we graag een website waar we zelf in de toekomst verder aan konden bouwen. Bij Webdesign Rotterdam vonden we de perfecte mogelijkheden daarvoor. Een solide basis met een eenvoudig CMS, zodat we makkelijk zelf nog het nodige kunnen toevoegen wanneer we willen.
Marije Semmelink, Groningen

Ons bedrijf bestaat al meer dan vijftig jaar, maar dat betekent niet dat we niet mee hoeven gaan met onze tijd. Om ook in de toekomst zaken te kunnen blijven doen, was het dan ook noodzakelijk dat we een website zouden krijgen waar we nog jaren mee vooruit kunnen. Webdesign Rotterdam heeft ons goed geïnformeerd over alle mogelijkheden en tijdens het proces steeds op de hoogte gehouden van de vorderingen. Een open en transparante manier van werken, precies zoals we zelf ook graag zakendoen.
Manfred de Bruin, Amsterdam
 
Wij danken al onze klanten voor de geweldige reviews!